NE FOKUS

PANAIRI I TEKSTILIT DHE LËKURËS 2018

Sektori i Tekstileve në Shqipëri është formësuar si rrjedhojë e një tradite të gjatë e marrëdhenieve me investitorë, ekspertë dhe klientë italiane në 20 vitet e fundit. Ky sektor siguron vende pune për më shumë se 35,000 punonjës dhe pesha mesatare e sektorit në eksportet shqiptare është 15.2 %. Promovimi i sektorit industrial të veshjeve realizohet nëpërmjet Expocity Albania në “Panairin e Tekstilit dhe Lëkures”. Gjatë edicionit të I të “ Panairit të Tekstilit dhe Lëkurës 2018”, DBS GROUP lançoi trendet e fundit të veshjeve dhe aksesorëve sportive për sezonin e ardhshëm duke përmirësuar kështu konkurrencën mbi modelet dhe dizajn-et e ndryshme dhe duke u fokusuar në teknikat me inovative të prodhimit.

TE TJERA

KRISHTLINDJE 2021 – DBS GROUP

DBS GROUP RAFTING DAY!!!

Nje nga ditet me energjike te DBS Albania. Rafting ne kanjonet e Osumit ishte nje...

Dita e vaksinimit kundra COVID-19 ne DBS ALBANIA

Punonjësit tanë janë aseti jonë më i çmuar. Në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë Shqiptare...

FESTA E FAMILJES NË DBS GROUP

[embed]https://www.instagram.com/p/B3U-Ed-l4u_/[/embed]

EVENIMENTE, FESTA DHE LOJËRA ARGËTUESE NË DBS GROUP

DBS GROUP , kultivon një mjedis ku punonjësit përkushtohen, bashkëpunojnë, ndihen të motivuar dhe argëtohen....

PANAIRI I TEKSTILIT DHE LËKURËS 2018

Sektori i Tekstileve në Shqipëri është formësuar si rrjedhojë e një tradite të gjatë e...

22 SHTATOR 2018

DBS GROUP, kompania prodhuese e markave botërore sportive dt 22/09/2018 organizoi një aktivitet festiv dedikuar...

UNIONET NË TË CILAT DBS MERR PJESË

DBS GROUP aderon në UNIONIN E BASHKIMIT TË DHOMËS SË TREGTISË  (DMT) dhe DHOMËS SË...

PARTNERITET STRATEGJIK ME UNIVERISTETIT POLITEKNIK TË TIRANËS

DBS GROUP, promovuese e formimit profesional është një partner strategjik i Universitetit Politeknik të Tiranës,...

VIZITA E MINISTRES PER MBROJTJEN E SIPËRMARRJES-SONILA QATO

Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Sonila Qato në datën 14 Nëntor të 2018...