NE FOKUS

22 SHTATOR 2018

DBS GROUP, kompania prodhuese e markave botërore sportive dt 22/09/2018 organizoi një aktivitet festiv dedikuar familjes, i cili në fokus ka personelin e kompanisë, vlerësimet për ta pasi stafi angazhohet për të përmbushur objektivat e sipërmarrjes dhe për të realizuar  një punë cilësore. Asnjë kompani, e vogël apo e madhe, nuk mund të fitojë pa punonjës energjik që besojnë  në mision e kompanisë dhe kuptojnë se si t’a arrijnë atë. Gjatë këtij aktiviteti u zhvilluan evente dhe organizime të ndryshme, fëmijët patën mundësi t`i  bashkoheshin lojërave argëtuese, të konsumonin ushqim dhe të shikonin nga afër mjediset ku ushtrojnë aktivitetin profesional prindërit e tyre.

TE TJERA

KRISHTLINDJE 2021 – DBS GROUP

DBS GROUP RAFTING DAY!!!

Nje nga ditet me energjike te DBS Albania. Rafting ne kanjonet e Osumit ishte nje...

Dita e vaksinimit kundra COVID-19 ne DBS ALBANIA

Punonjësit tanë janë aseti jonë më i çmuar. Në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë Shqiptare...

FESTA E FAMILJES NË DBS GROUP

[embed]https://www.instagram.com/p/B3U-Ed-l4u_/[/embed]

EVENIMENTE, FESTA DHE LOJËRA ARGËTUESE NË DBS GROUP

DBS GROUP , kultivon një mjedis ku punonjësit përkushtohen, bashkëpunojnë, ndihen të motivuar dhe argëtohen....

PANAIRI I TEKSTILIT DHE LËKURËS 2018

Sektori i Tekstileve në Shqipëri është formësuar si rrjedhojë e një tradite të gjatë e...

22 SHTATOR 2018

DBS GROUP, kompania prodhuese e markave botërore sportive dt 22/09/2018 organizoi një aktivitet festiv dedikuar...

UNIONET NË TË CILAT DBS MERR PJESË

DBS GROUP aderon në UNIONIN E BASHKIMIT TË DHOMËS SË TREGTISË  (DMT) dhe DHOMËS SË...

PARTNERITET STRATEGJIK ME UNIVERISTETIT POLITEKNIK TË TIRANËS

DBS GROUP, promovuese e formimit profesional është një partner strategjik i Universitetit Politeknik të Tiranës,...

VIZITA E MINISTRES PER MBROJTJEN E SIPËRMARRJES-SONILA QATO

Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Sonila Qato në datën 14 Nëntor të 2018...