Klientët

Përkushtimi dhe impenjimi ynë ndaj klientit na ka lejuar që gjatë viteve të kemi bashkëpunim me markat me prestigjioze, duke e konsideruar DBS GROUP si partnerin ideal si për sektorin e prodhimit ashtu edhe për fazën e rëndësishme të zhvillimit të produkteve.

Kalenji

Në një lartësi prej 2000 metra në rrafshnaltat e larta të Kenias perëndimore, një vend i quajtur Eldoret është shtëpia e Kalenjins. Emri ‘Kalenji’ është një referencë për këtë fis. Ata përfaqësojnë rreth 3 milion njerëz, ose 10% të popullsisë keniane.
Gjeni ritmin tuaj, shijoni vrapimin tuaj!

BTWIN

Btwin është një markë e Oxylane, të cilën e zotëron Decathlon. Ndodhet në një lokacion jo larg nga Parisi që sfidon hapur Orientin. Btwin është marka franceze e shitësve të mëdhenj. Diku ndërmjet periferisë dhe qytetit arrijmë në fshatin B`Twin. Një fshat i dedikuar për çiklizëm, ku biçikleta dhe aksesorë të ndryshëm janë grumbulluar, për të realizuar një projekt të pa idejuar më parë.

Karpos

Karpos doli dhjetë vjet më parë nga kjo frymë kërkimi, nga dëshira për të shkuar përtej, nga dëshira për ta bërë më të plotë përvojën tonë në natyrë, nga dëshira për të arritur majat e maleve dhe për të shijuar një pamje 360 ​​gradë. Ne kemi pasur fatin të takojmë, kërkojmë dhe gjejmë njerëz që ndajnë pasionin dhe profesionalizmin tonë.

Diadora

Fitimi, nuk është një objektiv në vetvete, është zemra e kompanisë sonë që ne synojmë ta nxjerrim në pah si një lider global në tregun e sportit, stilit të jetës dhe sigurisë, me anë të markave tregtare të krijuara mbi entuziazmin, stilin më të avancuar. dhe inovacionit teknologjik.

Crazy Idea

Që nga fillimi i historisë së Crazy ne kemi qenë të zhytur në aromën e garave, atletët, bizhuteri dhe garat janë pjesë e ADN-së sonë. Nisur nga kjo, te Crazy Idea synimi ka qenë gjithmonë ngjitja e maleve, jo domosdoshmërisht me bib, por shpesh me shpejtësi. Në kundërshtim me besimin popullor dhe rregullat e rrugës, në mal, shpejtësia është siguri … nëse e dini se si.

Nabaiji

Nabaiji është marka ndërkombëtare e notit të grupit Decathlon. Është gjithashtu një ekip notarësh të pasionuar që punon çdo ditë për të siguruar sigurinë dhe kënaqësinë tuaj. Brenda qendrës së saj ndërkombëtare të konceptimit të vendosur në Hendaye, në vendin bask, produkte inovative dhe ide të reja gjenden çdo ditë. Qëllimi është t’ju ndihmojë të arrini jo vetëm objektivat tuaja sportive, por edhe të rrisni performancën tuaj.

Quechua

Ne e bëjmë ecjen malore të aksesueshme për numrin më të madh, duke u kujdesur për alpinistët dhe mjedisin e tyre sportiv. Për të mbrojtur ecjen në male dhe për ta bërë më të lehtë, me një raport të pakrahasueshëm vlerë/çmim.

Domyos

Nëse ju pëlqen fitnesi, gjimnastika, kërcimi, joga apo sportet luftarake … trajnerët tanë Domyos do t’ju shoqërojnë në disiplinën tuaj! Zbuloni këshillat e ekspertëve tanë për t’ju motivuar dhe për të përparuar pavarësisht nga niveli juaj dhe qëllimi juaj sportiv.

North Face

Misioni themelor North Face® mbetet i pandryshuar që nga viti 1966:
Siguroni pajisjet më të mira për atletët tanë dhe eksploruesin modern, mbështesni ruajtjen e natyrës dhe frymëzoni një lëvizje globale eksplorimi.

Dynafit

DYNAFIT është markë nga atletët për atletët. Ne jemi 100% të përkushtuar ndaj sporteve të qëndrueshmërisë në mal. Synimi ynë është të mbështesim atletët, 365 ditë të vitit, me produkte me performancë të lartë për t’u afruar një hap më pranë Mountopia-s së tyre.

Salewa

Pas vitesh sfidash dhe konkurrence të fortë në tregun e sportit, është marrë vendimi për të bërë një hap të mëtejshëm drejt së ardhmes. Duke u fokusuar në rrënjët e forta dhe kompetencat kryesore të Salewa-s, marka e ripërcaktoi veten si markë alpinistike funksionale dhe teknike e përqendruar ndaj klientit.

Oberalp

Oberalp Group është një kompani familjare, e cila është aktive në sektorin e tekstilit që prej pesë brezash. Njohuria dhe pasioni për produkte tekstile me cilësi të lartë ishin origjina mbi të cilën Anton Oberrauch themeloi kompaninë në 1846.