DBS GROUP

DBS GROUP

DBS Group

DBS GROUP

DBS GROUP

Rreth Nesh

Shiko më shumë

Meshkuj

Produktet e meshkujve përfshijnë kostume për botën e çiklizmit, vrapin, detin dhe pishinën, si dhe veshje të brendshme me cilësi të lartë.

Femra

Produktet për femra zënë një vënd të rëndësishëm në tërësinë e produkteve që prodhohen në fabrikat e DBS GROUP.

Fëmijë

Kompania prodhon një gamë të gjërë produktesh për fëmijë, duke filluar nga veshjet e pishinës dhe plazhit deri tek kostumet e sportit dhe veshjet për balet.

Fabrika

Fabrika e vendosur në periferinë perëndimore të Tiranës e zhvillon aktivitetin e saj prej vitit 2014. Në një sipërfaqe prej 12.000 metra katror, brenda 7500 metra katror zhvillohen mbi 7 procese industriale që e bëjnë DBS GROUP një fabrikë totalisht…
Shiko më shumë

Punësim

Udhëheqja organizative dhe motivimi i burimeve njerëzore janë baza e kompanisë dhe çelësi i suksesit të saj. Rekrutimi i personelit bëhet nëpërmjet njoftimeve online, zyrës së punës si dhe nga rekomandimet e kompanive të tjera apo universiteteve. Kompania synon të…
Shiko më shumë