Punësim

DBS Group është gjithmonë në kërkim të individëve të talentuar për t’iu bashkuar organizatës tonë dhe për të na ndihmuar të vazhdojmë ta çojmë këtë kompani përpara. Nëse keni dëshirë të jeni pjesë e një biznesi prodhues në rritje, të sfidoni tregun me ide inovative dhe të kontribuoni në rritjen e kësaj organizate, atëherë ju ftojmë të shikoni vendet e lira aktuale ose të dërgoni CV-në tuaj.

Rreth Punësimit

Punëtor Magazine

Rrobaqepëse

Kontrollore cilësie.

Modeliste

-->

Modul Aplikimi

 

Verification