Partnerët

Të qënurit produktiv dhe efiçentë, të projektuar për të ndërtuar ura komunikimi, promotor i risive dhe trendeve të fundit, fleksibël për t’ju përshtatur kërkesave të ndryshme dhe disponibiliteti në kohë reale janë themeli i një marrëdhënie të frytshme bashkëpunimi me Decathlon Italia. DBS Group dëshmon një histori suksesi, lider në industrinë tekstile dhe promovues i strategjive konkurruese në arenën ndërkombëtare të sipërmarrjes.

Ventura

Biznesi fillon me markat e veta në sektorin e çiklizmit dhe kohës së lirë, pas zgjerimit të strukturës së prodhimit është drejtuar në prodhimin për palë të treta të produkteve teknike në sektorë të veçantë si vrapimi, alpinizmi për ski dhe rroba banje. Inovacioni na ka cuar gjithmonë në ngritjen e nivelit teknik të prodhimit, të mundësuar nga investimi i vazhdueshëm në makineri dhe teknologji prodhimi si prerja/gdhendja me lazer dhe ngjitja me ultratinguj.

Decathlon

Eksperienca 5 vjeçare e bashkëpunimit me klientin kryesor Decathlon është ndërtuar mbi filozofinë –

“Suksesi nuk ka sekrete, por është rezultat i përkushtimit, punës së fortë dhe bashkëpunimit”.